Kapitola 16 - Stopař a nestopař


Asim před ní nikdy nic aktivně neschovával. Své chování sice měnil, a to dost, ale doma jí nechal přístup kamkoliv. Bylo jen na ní, kterou z komnat bude chtít otevřít.

Veronika nikdy nic cíleně nehledala. Neměla potřebu jej šmírovat, hledat jeho tajemství. Náhodou ale z dlouhé chvíle objevila sbírku jeho pornofilmů. Všechny se společným tématem – BDSM. Trestání, svazování, bičování, ubližování. Ponižování žen.

Nikdy s ním o tom nemluvila ani nic nenaznačila. Dokonce se tím ani neznepokojila. Ani ho za to neodsuzovala. Bylo jí to fuk. Jen poznala jedno jeho tajemství a vlastně jí těšilo, že on o tom neví.

Veronika před Asimem také nic neschovávala. Neměla co. Veškerý svůj majetek měla v hlavě a do té nahlédnout nemohl a zeptat se bál. Neptal se. Neuměl to.

Jako poštovní doručovatel měl ale času dost a jeho rajón byl tam, kde jí tehdy našel ležet. A i když se s lidmi nerad bavil, zvědavost tehdy zvítězila a on začal sondovat, zda ji nikdo nezná. Nepozorovaně si ji vyfotil mobilem, ukazoval její fotku a pídil se po jakékoliv stopě.

Veronika se ale do těchto končin dostala vlastně náhodou a tak nemohl být úspěšný. A nebyl.

Sledoval historii jejího surfování na internetu, nechával si zasílat výpis volaných čísel z jeho pevné liinky. Ale Veronika po sobě nezanechávala žádnou smysluplnou stopu, což vnímal, jako její mazanost. Viděl v ní schopnou zahlazovačku stop. A tak byl nervózní a paranoidní.  Nevěřil, že by s nikým nekomunikovala.

Ale bylo to tak. Veronika komunikovala jen s opeřeným Andělem na balkóně. A jeho stopy už Asim roky ignoroval.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Knihy Dobrovský - zklamání obrovský

Je to tady mrtvý

Oběd se šéfem